10.8.09

Η Μεγάλη Στιγμή









Ήρθε η στιγμή και πέρασε... όπως όλα. Αλλά τη χαρήκαμε. Χωρίς παρτιτούρες -για πρώτη μας φορά- και να μας διευθύνει ο Χρήστος Λεοντής. Τα σχόλια επαινετικά, το κοινό θερμό, οι δικοί μας ενθουσιασμένοι.Ακόμα δεν είδα το "επαγγελματικό" βίντεο του Μάριου Θράβαλου (το μοντάρει ακόμα) για να έχω ιδία άποψη πώς ακουστήκαμε. Δεν έχει πια και τόσο σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι νοιώσαμε τη μαγεία του συνόλου, τραγουδώντας με επαγγελματική ορχήστρα και τραγουδιστές, επικοινωνήσαμε με το συνθέτη-δημιουργό-μαέστρο κοιτάζοντάς τον στα μάτια και πιστεύουμε ότι αυτό το εισέπραξε ακουστικά και συναισθηματικά και ο κόσμος. Ευχαριστούμε το Γιώργο Κουμαραδιό, το δικό μας μαέστρο, που μας προετοίμασε όλο αυτό το διάστημα, που μας δίδαξε με μεράκι υπομονή και πάθος ώστε ν' ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του έργου.

Υ.Γ δείτε στην προηγούμενη ανάρτησή μου ένα βίντεο από τη τελική πρόβα με το Χρήστο Λεοντή που ανέβασα και στο youtube. Εδώ βάζω ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube από το Diktiosamos.

3 σχόλια:

Στάθης είπε...

Πρέπει να αισθάνεται κανείς πολύ τυχερός που έστω και ως θεατής παρακολούθησε συναυλία του Χρήστου Λεοντή. Σίγουρα όμως νοιώθεις ευτυχής όταν μετέχεις και συμμετέχεις σε τέτοιο μεθύσι ψυχής, όπως περιγράφεις ΗΔΥΛΗ. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε και εμείς οι "παλιοελαδίτες" εκεί.

Sidepap21 είπε...

Ευχαριστούμε !!!
Για την υπέροχη βραδυά ...
Κάπου στην άκρη σιγοτραγουδούσα
κι εγώ το καπνισμένο τσουκάλι ...
που είναι ένα σημαντικό κομμάτι
μέσα στις μουσικές μου αναμνήσεις ...

Nickos είπε...

Ηταν φανταστικη βραδυά γυρίσαμε πολλα
χρονια πισω που Μουσικές σαν του Λεοντή και στιχοι σαν του Γ.Ριτσου
μας δινανε δυναμη στην πραγματοποι
ηση των ονειρων μας

Αισθανθηκα τυχερος που ημουν παρων