22.7.09

Τι θα γίνει στη Σάμο στις 9 Αυγούστου 2009;

Στο νησί μας δυστυχώς ή δεν θα συμβαίνει τίποτα, όπως κάτι κρύες νύχτες με βοριάδες του χειμώνα, ή θα συμβαίνουν όλα μαζί. Αυτό το καλοκαίρι είναι σχετικά φτωχό σε συναυλίες ίσως λόγω και της κρίσης. Όμως στις 9 τ' Αυγούστου θάχουμε δύο διαμετρικά αντίθετες μεν αλλά εξ ίσου σημαντικές συναυλίες.
  • Στο Καρλόβασι στον αύλειο χώρο της Πορφυριάδας Σχολής ο Χρήστος Λεοντής με την ορχήστρα του θα παρουσιάσει το "Καπνισμένο Τσουκάλι" για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου με σολίστες τους Κώστα Καράλη, Ιωάννα Φόρτη και Παντελή Θεοχαρίδη. Η τετραφωνική χορωδία μας η "Ηδύλη" θα συνοδεύσει τους τραγουδιστές σε πέντε τραγούδια, γεγονός πολύ σημαντικό για μας. Η προετοιμασία μας έχει αρχίσει και ομολογώ ότι το εγχείρημα είναι αρκετά δύσκολο, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβες με την ορχήστρα και το τραγουδιστή, κάτι που ίσως -αλλά όχι σίγουρα- γίνει τη μέρα της συναυλίας. Οπότε αρκούμαστε να προετοιμαζόμαστε με ένα cd που μας ετοίμασε ο συνθέτης και φυσικά τη καθοδήγηση του μαέστρου μας Γιώργου Κουμαραδιού.
  • Την ίδια μέρα όμως στο Ηραίον το "Ireon music festival", που κάθε χρόνο μας εκπλήσσει όλο και πιο ευχάριστα, φέρνει ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα τους "STRANGLERS".
Μετά λοιπόν τη δικιά μας συναυλία που θ΄αρχίσει στις 9 το βράδυ, προλαβαίνουμε -ας είμαστε και κομμάτια- και το συνιστώ και σε σας, να σπεύσουμε στο Ηραίον και να μη χάσουμε αυτό το συγκρότημα, που ελάχιστες φορές -μετά τη θρυλική πρώτη εμφάνισή τους στην Αθήνα το 1985- είχαμε τη τύχη να δούμε στη χώρα μας.



1 σχόλιο:

Benikos place είπε...

Μπραβο ΗΔΥΛΗ, πολυ καλη η αναρτηση, θα προσπαθησουμε να ερθουμε και στα δυο.Καλο καλοκαιρι
και πολλα φιλια απο το Ηραιον.